Om HeidelbergCement

Contiga ingår i den internationella koncernen HeidelbergCement som har sitt huvudkontor i Heidelberg, Tyskland.

HeidelbergCement är global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Koncernen har cirka 57 000 medarbetare i fler än 50 länder. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter.

Att ingå i en större koncern ger Contiga styrka. För den som arbetar hos oss kan det innebära internationella kontakter i arbetet och även möjlighet att arbeta utomlands.

HeidelbergCement Sverige

De svenska bolagen inom HeidelbergCement utvecklar, tillverkar och marknadsför material och produkter för bygg- och anläggningsbranschen samt oljeindustrin. Produktionen omfattar ballast, cement, fabrikstillverkad betong, betongprodukter och betongelement. Contiga ingår i regionen norra Europa, som omfattar verksamheterna i Sverige (Polen), Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. Branschen har en lång och stolt tradition i den nordiska regionen, där tillgången till råmaterial och vattenburen transport ger idealiska förutsättningar. Marknaden är till största delen regional.

Mer information om företagets verksamhet hittar du här.

De andra svenska bolagen inom HeidelbergCement är:

Ladda ner