Medarbetarutveckling

Vi bygger ett hållbart samhälle

Tänk dig ett modernt samhälle utan betong och stål. Det är nästan en orimlig tanke. Båda materialen har en oöverträffad livslängd med flera hållbarhetsfördelar ur ett livscykelperspektiv, betongen har till exempel en mycket god värmelagrande förmåga. Både betong och stål är dessutom återvinningsbart till 100 %.

På Contiga och HeidelbergCement får du var med och bidra till ett funktionellt samhälle med ett starkt fokus på hållbarhet. Tillsammans bygger vi framtidens samhällen där människor ska leva, arbeta och bo i. Tänk dig att vara med och skapa byggnader som finns kvar i flera decennier. För oss på Contiga är det självklart att verka för ett långsiktigt hållbart samhälle, där vi bidrar med både våra produkter och vår expertkunskap.

Ett stimulerande arbetsklimat

Det är vår absoluta övertygelse att kunniga och engagerade medarbetare är avgörande för vår framgång. På Contiga är våra medarbetare verkligen vår viktigaste tillgång! Vi vill att våra medarbetare ska stanna kvar och utvecklas internt inom företaget. Vi uppmuntrar ett vänligt och prestigelöst arbetsklimat, där vi bemöter varandra med respekt. Vi ställer krav på våra medarbetare, och uppmuntrar initiativförmåga och egen drivkraft. Oavsett om du är nyutexaminerad eller mer rutinerad så ges du ansvar och utmaningar där du får möjlighet att visa din kompetens.

Säkerhet och hälsa har högsta prioritet

Vi arbetar med tung industri och lägger största vikt vid säkerhetsfrågor för både våra medarbetare och andra som kommer i kontakt med vår verksamhet. Vi har ett långtgående säkerhetstänk som ska vara en självklar del av vardagen för våra medarbetare. Genom ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete förebygger vi risker för ohälsa, skador och olycksfall på arbetsplatserna.

Kompetensutveckling

Att du som medarbetare får chans att vidareutvecklas i ditt arbete är viktigt för oss. Som företag behöver vi ständigt bli bättre, och det är medarbetarna som hjälper oss att lyckas. Hos oss får du möjlighet att växa och vidareutvecklas på din nuvarande tjänst eller kanske in i en ny roll. Du bidrar aktivt till din egen utveckling inom företaget.På Contiga får du jobba i ett företag med närhet till besluten, du får en möjlighet att påverka och en arbetsplats där gemenskapen är stark.

Vill du arbeta hos oss?

Vi söker alltid efter engagerade medarbetare, under Sök jobb listar vi våra lediga tjänster.