Välkommen att göra din praktik hos oss

Det finns många fördelar med praktik. En är att vi lär känna dig och att du lär känna oss och därmed ökar möjligheterna att vi får en gemensam framtid tillsammans. 

På Contiga vill vi gärna lära känna dig som är student på ett så tidigt stadium som möjligt. Det är bland annat av den anledningen vi erbjuder studenter (APL) ifrån Bygg- och anläggningsprogrammet i Norrtälje ett antal praktikplatser vid vår fabrik i Norrtälje varje år. Vi ser gärna att du går inriktningen husbyggnad eller betong. Under praktiken lär du dig hur vi arbetar och får en unik inblick i Norrtäljes största byggföretag. En väl genomförd praktik kan också erbjuda en väg till anställning på Contiga.

På Contiga i Uddevalla tar vi gärna tar emot praktikanter från olika gymnasium och yrkesutbildningar med inriktning mot vår bransch. 

Vilken typ av praktik kan du göra hos oss?

Vi erbjuder gymnasieelever praktikplatser löpande under året. Under din praktik får du handledning och en möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar för att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik som möjligt, samtidigt som du får en bild av hur det är att arbeta på vår arbetsplats. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

Ansökan

Du hittar lediga praktikplatser under lediga jobb.

Glöm inte att bifoga ditt CV eller en kort beskrivning av dig.