Niclas Brav, försäljningsingenjör

” Här är en fin gemenskap och det finns bra utvecklingsmöjligheter”

Niclas Brav jobbar som försäljningsingenjör i Uddevalla.

- Jag började på Contiga 2007 som projektledare och försäljningsingenjör och slutade efter 9 år. Efter ett antal år utanför företaget valde jag att komma tillbaka igen. Jag lockas av det industriella sättet att bygga på. Att snabbt kunna få upp en hållbar stomme. Sedan gillar jag den breda produktportföljen som Contiga har och som gör att vi kan vara med på i stort sett alla prefab-entreprenader. Och så förstås alla härliga arbetskamrater. 

Beskriv kort vad du gör i ditt jobb/hur kan en dag på jobbet se ut?

- Mitt jobb är väldigt varierande. Vissa dagar mängdar och kalkylerar jag. Det innebär att jag räknar på vilka och hur många av våra produkter som skall ingå i en entreprenad och vilket pris dessa ska ha. Andra dagar besöker jag kunder. Det kan handla om uppstart av nya projekt eller projekteringsmöte på befintliga projekt. 

Vad gillar du mest i ditt jobb?

- Jag gillar relationer med människor. Både att identifiera nya kundrelationer och arbeta upp dem och att bevara befintliga relationer genom att hjälpa till med lösningar som skapar mervärde för kunden. Att göra våra kunder nöjda helt enkelt. 

Varför är det bra att jobba på Contiga?

- Här är en fin gemenskap och det finns bra utvecklingsmöjligheter för den som vill. 

När mår du som bäst på jobbet, när är du som stoltast?

- Jag är som stoltast när kunden är nöjd med det vi levererat och när slutprodukten blir som både kunden och vi har tänkt oss.

Kontaktuppgifter till Niclas

Lediga jobb just nu