Natalie Olsson, lagerarbetare

"Alla bryr sig om varandra och vi har roligt tillsammans."

Natalie Olsson arbetar som lagerarbetare på Contiga i Uddevalla. Hon har arbetat på Contiga i Uddevalla sedan 2014.

- Jag började där tack vare min pappa, som då liksom nu, jobbar med betong, berättar hon.

Jobbet som lagerarbetare är varierande och Natalie styr själv sin arbetsdag.

- Det är det som är det bästa med mitt jobb, att jag själv får lägga upp min arbetsdag och bestämma vad jag ska göra och när jag ska göra det.

Natalie ansvarar för alla arbetskläder. Hon beställer nya kläder, skickar på tvätt, har kontakter med leverantören, kort sagt; hon ser till så att allt fungerar smidigt för de som behöver kläderna. 

- Alla på företaget hämtar ut kläder hos mig så jag får träffa mycket folk. Det är roligt. T ex så lämnar jag ut nya kläder till alla nyanställda, projektledare, säljare mfl. 

En typisk arbetsdag för Natalie börjar med en morgonsamling med alla på lagret, som leds av chefen, där man går igenom dagen. Därefter går hon till sitt kontor och kollar mail och gör beställningar. Hon beställer inte bara kläder utan även annat förbrukningsmaterial till produktionen. Om tvätten lämnat kläder så gå hon ut med dessa i skåpen. Och om det har kommit paket så tar hon hand om dessa. Det kanske kommer förbi någon som behöver skor eller någon nyanställd som behöver nya kläder. Dagen är varierande och hon kan själv bestämma när hon gör vad. 

På frågan om vad som är det bästa med att jobba på Contiga i Uddevalla så svarar Natalie så här:

- Det är absolut kollegorna, de är så bra! Alla bryr sig om varandra och vi har roligt tillsammans.

 

Här hittar du en länk till de lediga jobb som finns just nu.