Fasadytor

En snygg fasad lyfter vilket hus som helst. Med prefabricerad betong finns oändliga möjligheter att skapa unika fasader, både när det handlar om färg, form, yta och struktur – berätta för oss hur du vill att det ska se ut så tillverkar vi och levererar efter dina önskemål.

Våra prefabricerade betongelement har mängder av fördelar. En av dem är att de levereras monteringsklara direkt från fabrik, vilket underlättar arbetet vid byggplatsen. En annan är att du kan utmana fantasin, antingen vår eller din egen, genom att exempelvis välja grafisk betong. Våra sandwichväggar, som de kallas på grund av sin uppbyggnad, ger också stora möjligheter till att välja andra typer av ytskikt – målat, putsat, tegel eller varför inte infärgad betong? Här finns det så många alternativ att välja mellan att det nästan blir svårt att välja.

Slipade betongelement

Vi kan erbjuda flera olika slipade fasader. Vår slipmaskin är utrustad med ett antal verktyg som ger i princip obegränsade möjligheter att förse betongens yta med olika mönster och strukturer. Tillsammans med vår betongstation som kan leverera betong med ett brett spektra färger och egenskaper ger det oss möjligheter, där endast fantasin sätter gränser.

Terazzoslipade fasader, CNC frästa betongytor, maskinspårade eller annan mekanisk bearbetning av betongytan, samt strukturslipad yta, vilket ger en en yta där cementpastan putsas bort och där ballasten friläggs och rundas, är några exempel.

Här är lite inspiration. Kontakta oss så berättar vi mer!

Fabriksmålad yta

 

Slätgjuten vitbetong. Slipad terrazzo.
Slätgjuten vitbetong. Slipad terrazzo.

 

Grafisk betong
Slipad terrazzo och grafisk betong

 

Teglad fasadyta

 

Grafisk betong med Terrazzoslipad betong i förgrunden.
Slipad Terrazzo
Slipad terrazzo och grafisk betong

 

Slipad terrazzo. Sinusmatris i gråbetong. Frilagd ballast.
Slipad terrazzo. Sinusmatris i gråbetong. Frilagd ballast.